Dodavatelé

Přední český producent hovězího masa A-MASO se řídí heslem „O našem mase víme všechno". Od pečlivého výběru skotu u certifikovaných chovatelů, přes dohled nad krmením a výživou zvířat až po přípravu samotného masa, odborníci v A-MASO jsou zárukou, že naši kuchaři obdrží pouze maso té nejvyšší kvality.


Respektovaný farmář Stanislav Hecht je známý svým přírodním přístupem k zemědělství, využívá úrodné půdy v nížinách kolem řeky Labe. S pomocí tradičních metod a organických hnojiv pěstuje desítky odrůd paprik a rajčat a také další druhy zeleniny, ovoce a bylin.


Vinařství Salabka
Vinice Salabka se rozkládají na pravém břehu řeky Vltavy. Víno se pěstuje na svahu mezi pražskou Trojou a Bohnicemi v blízkosti Botanické zahrady. Jihozápadní orientace spádu výrazně prospívá růstu vinic a v kombinaci s kvalitní půdou se rodí jen ta nejlepší vína, které můžete ochutnat také v naší restauraci.
Vinařství Kutná Hora
Rodinné vinařství založil v roce 2002 pan Stanislav Rudolfský a v roce 2005 převzal řízení společnosti jeho syn Lukáš. Společně se na Kutnohorsku pustili do pěstování vinné révy, která se v regionu pyšní dlouhou tradicí sahající až do 12. století. Momentálně hospodaří na více než 80 hektarech půdy a jsou druhým největším vinařstvím v Čechách. Pěstují například odrůdu Pinot Noir, kterou si vychutnával již císař Karel IV. a které se zde i po staletích daří.
Vinařství Obelisk
Vinařství Obelisk navazuje na odkaz našich předků. Řídí se pokročilým vinařským stylem aristokratické lichtenštejnské rodiny, která je úzce spjata s moravským městem Valtice. Vinařství Obelisk je známé výrobou vysoce kvalitních bílých vín s pikantní kyselostí a velkým potenciálem zrání.