Skip to main content
  • Groups
Moderní "zero waste" restaurace s českou kuchyní v centru Prahy
Rezervujte si stůl: +420 222 881 212
V The Artisan nabízíme hostům domácí pokrmy připravované z lokálních surovin, které jsou k dostání maximálně 200 km od restaurace a které zaručí jedinečnou rozmanitost a čerstvost chutí. Šéfkuchař David Rejhon klade důraz na poctivou řemeslnou výrobu a pečlivě si vybírá místní farmáře a dodavatele potravin, kterým důvěřuje a dlouhodobě s nimi spolupracuje.
Group Snippet 1
Amaso

Přední český producent hovězího masa A-MASO se řídí heslem „O našem mase víme všechno". Od pečlivého výběru skotu u certifikovaných chovatelů, přes dohled nad krmením a výživou zvířat až po přípravu samotného masa, odborníci v A-MASO jsou zárukou, že naši kuchaři obdrží pouze maso té nejvyšší kvality.

group-page-snippet-th
Kalendova Chabrybárna
Naše ryby pocházejí z uznávané rodinné farmy v Dolních Chabrech, malé vesnici kousek od Prahy. Farma se pyšní dlouholetou tradicí a využívá jedinečný systém venkovních rybníků napájených přírodním pramenem. V tomto prostředí mohou ryby libovolně dlouho volně plavat, což znamená, že do naší kuchyně dorazí skutečně čerstvé.
group-page-snippet-th
Sluneční farma Vykáň

Respektovaný farmář Stanislav Hecht je známý svým přírodním přístupem k zemědělství, využívá úrodné půdy v nížinách kolem řeky Labe. S pomocí tradičních metod a organických hnojiv pěstuje desítky odrůd paprik a rajčat a také další druhy zeleniny, ovoce a bylin.

Krasolesi
Mlékárna Krasolesí
Farma Krasolesí se specializuje na chov anglonubijských koz a z jejich mléka vyrábí lahodné sýry, které postrádají zápach kozího mléka a dodávají našim pokrmům jedinečnou chuť. Mlékárna se snaží, aby chov koz probíhal co nejpřirozenějším způsobem, a proto žije stádo v kozíně a má celoroční přístup do otevřeného výběhu. Kozy se krmí převážně senem, které v sezóně doplňuje pastva a sečená tráva.
Wineries
Vinařství

Vinařství Salabka

Vinice Salabka se rozkládají na pravém břehu řeky Vltavy. Víno se pěstuje na svahu mezi pražskou Trojou a Bohnicemi v blízkosti Botanické zahrady. Jihozápadní orientace spádu výrazně prospívá růstu vinic a v kombinaci s kvalitní půdou se rodí jen ta nejlepší vína, které můžete ochutnat také v naší restauraci.

 

Vinařství Kutná Hora

Rodinné vinařství založil v roce 2002 pan Stanislav Rudolfský a v roce 2005 převzal řízení společnosti jeho syn Lukáš. Společně se na Kutnohorsku pustili do pěstování vinné révy, která se v regionu pyšní dlouhou tradicí sahající až do 12. století.  Momentálně hospodaří na více než 80 hektarech půdy a jsou druhým největším vinařstvím v Čechách. Pěstují například odrůdu Pinot Noir, kterou si vychutnával již císař Karel IV. a které se zde i po staletích daří.

 

Vinařství Obelisk

Vinařství Obelisk navazuje na odkaz našich předků. Řídí se pokročilým vinařským stylem aristokratické lichtenštejnské rodiny, která je úzce spjata s moravským městem Valtice. Vinařství Obelisk je známé výrobou vysoce kvalitních bílých vín s pikantní kyselostí a velkým potenciálem zrání.

Back to top