
Nedělní bufetový brunch
Cena je 1745 Kč na osobu včetně alkoholických nápojů, varianta s nealkoholickými nápoji je za 1 545 CZK.
Pro děti od 7 do 12 let je cena 875 Kč, děti do 6 let mají brunch zdarma.
Adventní a vánoční brunche (od 30.11.) jsou za 1950 Kč na osobu včetně alkoholických nápojů.
Nadcházející tématické brunche
ŘÍJEN
- 5. 10. Hot dog
- 12. 10. Řízky
- 19. 10. Sladkovodní ryby
- 26. 10. Burgery
LISTOPAD
- 2. 11. Halloween
- 9. 11. České klasiky
- 16. 11. Svatomartinská husa
- 23. 11. Svatomartinská husa
ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ BRUNCHE
- 30. 11. Krůta & drůbež
- 6. 12. Mikulášský
- 7. 12. Mikulášský
- 13. 12. Perník
- 14. 12. Svařák
- 20. 12. Kapr
- 21. 12. Vaječný likér
- 25. 12. Kachna, husa & krůta
- 26. 12. Kachna, husa & krůta
- 28. 12. České speciality

Napsali o našem brunchi
Další recenze
„Překonejte stigma z hotelové restaurace a dejte šanci The Artisan. Všechny suroviny nesmějí pocházet z větší dálky než dvě stě kilometrů od Prahy."
- Forbes
„Guests will taste the difference with seasonal ingredients sourced from Czech farms, herbs grown on‑site in a special urban cultivator, and condiments that are made in‑house… The Marriott's Sunday family brunch has become particularly popular. Running every Sunday from 12:30 pm until 3 pm it has several courses including premium local meat or fresh fish… accompanied every Sunday by a special program of live music, a raffle, and entertainment for kids."
- Expats.cz
„Chcete v létě na brunch? Restaurace The Artisan je správnou volbou. Šéfkuchař restaurace David Rejhon se opravdu snaží. A to nejen v kuchyni. Líbí se mi, že se při brunchi i zapojuje do servisu či nabízí hostům prohlídku bylinkové zahrádky. Z toho by si měli vzít příklad šéfkuchaři jiných hotelů, kteří při brunchi klidně postávají na „place", většinou hypnotizovaní svým mobilem. Zajímavou vložkou je zde tombola, kde hosté vyplní lístečky a následně několik šťastlivců vyhraje láhev vína či poukaz do restaurace. Nechybí ani živá hudba.
- Newstream.cz
„Na milovníky gurmánských zážitků čeká široká nabídka kvalitních lokálních surovin, včetně sezónní zeleniny z domácí produkce, sýrů z Krasolesí a mnoho dalšího."
- VisitChef.com
„Na brunch formou švédského stolu můžete vyrazit do podniku The Artisan."
- CzechCrunch