Skip to main content
$nbsp;

Nedělní bufetový brunch

Každou neděli se můžete těšit na 46 chodů a naše originální pokrmy, připravené našimi talentovanými kuchaři, které vaše chuťové pohárky lahodně překvapí. Navíc nebude chybět živá hudba a tombola po celou dobu vašeho brunche! Cena je 1745 Kč na osobu včetně alkoholických nápojů.
Každou neděli
od 12:30 do 15:00
Nedělní bufetový brunch

Nedělní bufetový brunch

Každou neděli od 12:30 si můžete vychutnat náš bufetový brunch za doprovodu živé hudby.

Nadcházející tématické brunche

ADVENTNÍ A VÁNOČNÍ BRUNCHE

  • 30. 11. Krůta & drůbež 
  • 6. 12. Mikulášský 
  • 7. 12. Mikulášský 
  • 13. 12. Perník
  • 14. 12. Svařák
  • 20. 12. Kapr
  • 21. 12. Vaječný likér
  • 25. 12. Kachna, husa & krůta
  • 26. 12. Kachna, husa & krůta
  • 28. 12. České speciality

LEDNOVÉ A ÚNOROVÉ BRUNCHE

  • 4.1. Zvěřina
  • 11.1. Čokoláda
  • 18.1. Zabijačka
  • 25.1. Dýně
  • 1.2. Tataráky The Artisan
  • 8.2. Karamel
  • 15.2. Valentýn
  • 22.2. Burger
Napsali o našem brunchi

Napsali o našem brunchi

Brunch v The Artisan si získal srdce hostů i médií. Lokální suroviny, kreativní menu a pohodová atmosféra dělají z každé neděle malý svátek chutí.

Další recenze

„Překonejte stigma z hotelové restaurace a dejte šanci The Artisan. Všechny suroviny nesmějí pocházet z větší dálky než dvě stě kilometrů od Prahy."
- Forbes 

 

„Guests will taste the difference with seasonal ingredients sourced from Czech farms, herbs grown on‑site in a special urban cultivator, and condiments that are made in‑house… The Marriott's Sunday family brunch has become particularly popular. Running every Sunday from 12:30 pm until 3 pm it has several courses including premium local meat or fresh fish… accompanied every Sunday by a special program of live music, a raffle, and entertainment for kids."
- Expats.cz

 

„Chcete v létě na brunch? Restaurace The Artisan je správnou volbou. Šéfkuchař restaurace David Rejhon se opravdu snaží. A to nejen v kuchyni. Líbí se mi, že se při brunchi i zapojuje do servisu či nabízí hostům prohlídku bylinkové zahrádky. Z toho by si měli vzít příklad šéfkuchaři jiných hotelů, kteří při brunchi klidně postávají na „place", většinou hypnotizovaní svým mobilem. Zajímavou vložkou je zde tombola, kde hosté vyplní lístečky a následně několik šťastlivců vyhraje láhev vína či poukaz do restaurace. Nechybí ani živá hudba.
- Newstream.cz

 

„Na milovníky gurmánských zážitků čeká široká nabídka kvalitních lokálních surovin, včetně sezónní zeleniny z domácí produkce, sýrů z Krasolesí a mnoho dalšího."
- VisitChef.com

 

„Na brunch formou švédského stolu můžete vyrazit do podniku The Artisan."
- CzechCrunch