Poznejte náš tým
David Rejhon
David Rejhon nemá rád stereotyp v kuchyni, což dokládají jeho pestré gastronomické zkušenosti od restaurací v Praze, New Yorku, Bangkoku, Saigonu nebo Hongkongu až po velké cateringové akce na seriálu Moto Grand Prix. Je také zapáleným milovníkem lokální kuchyně.
The Artisan je místem, které mu dává možnost proměnit českou kuchyni v moderní a nezapomenutelný zážitek. David si také potrpí na ty nejkvalitnější lokální suroviny, které hledá u místních dodavatelů, s nimiž udržuje velmi úzké vztahy. David je velkým zastáncem konceptu "zero waste", proto se u nás věnujeme fermantaci surovin, které již nepotřebujeme a dáváme jim novou podobu.
Peter Mikuláš
Pečuje o náš střešní včelín, ve kterém žije přes 90 000 včel. Díky nim vyrábíme vlastní med, medovinu i tinktury z propolisu. Peterův důraz na udržitelnost se odráží i v každodenním chodu kuchyně a skvěle tak doplňuje filozofii The Artisan postavenou na šetrném přístupu k přírodě.